Menu

Ærgerligt point tab i Dronningborg

image Kaagh i duel
Jesper Nimb Sørensen
28. august 2016 kl. 14:35
Dronningborg B - FC Djursland 1-1 (0-0)

Turen gik til Dronningborg og med 9-0 i baghånden var selvtilliden stor. Det blev bare desværre ikke til 3 point mod et hårdt kæmpende Dronningborg mandsskab - som dog også brugte alle spillet ufine midler ved at trække tiden og hele tiden sænke spillet. Det var nok også forventet da vi efterhånden må erkende at holdet fra FC Djursland virker uhyggelig stærke med resultaterne indtil nu.

 

Guga Dampros var valgt på toppen i stedet for den skadede Rodrigo, og desværre for FC Djursland kunne han bare ikke få bolden ind - utallige chancer blev brændt nogle større end andre - frustrerende for holdet og især Guga som normalt scorer masser af mål. Der blev lagt et hårdt pres og FCD spillede Dronningborg tynde i mange situationer - hvor især højre siden med Søren "Xavi" Koch spillede stærkt som wingbacken - men desværre blev det gode spil aldrig belønnet med assist eller mål fra Sørens fødder. Hele første halvleg holder vi Dronningborg nede på få chancer - de fleste igangsat ved personlige fejl som vi skal blive bedre til at minimere i de områder. Dronningborg var uden tvivl gået på banen for at minimere chancerne til FC Djursland og håbe på en omstilling der vil give dem sejren.

 

For at sætte tingene lidt i perspektiv - kunne vi have ført 5-0 ved halvleg så store var vores chancer - og vi følte faktisk at vi havde spillet os til flere chancer end mod Hasle men ind ville bolden ikke.

 

Pausen blev brugt til at piske troen tilbage til de hårdt prøvede hajer, uden topscorer Rodrigo, så måtte vi bare ikke miste modet vi skulle blive ved med at presse på for det mål vi fortjente. En kamp varer 90 min. + det løse og det er først vigtigt hvad der står på måltavlen når kampen fløjtes af. Så om vi skulle score til allersidst til 1-0 så var det det vi skulle - the believing brain som Aroldo døbte den.

 

2. halvleg blev ikke så chancerig som første - solen og varmen havde lagt en dæmper på mange af FC Djurslands spillere, måske også de 3 kampe fra sidste uge sad dybt i benene. Det blev ikke så sprudlende fodbold - dog skal hele holdet have ros for at tage chef trænerens believing brain med på banen - aldrig gav vi op og jagtede målet. Guga Dampros var igen halvlegens store afbrænder - denne gang på indersiden af stolen og bolden på tværs af målet bag keeperen - bolden ville ikke ind for den unge brasilianer - synd, for han arbejdede hårdt for holdet og et mål havde gjort hans indsats perfekt. I kampens sidste kvarter bliver det meget hektisk og gule kort - mange udskiftninger gjorde at det blev mere tilfældigt. 3 minutter før tid fik vi endelig scoret, og det var de 2 indskiftede Brian Johansen og Søren Sørensen der stjal fokus - Brian Johansen spiller med en flad bold ind på tværs af feltet Søren Sørensen helt fri og køligt placerer han bolden fladt forbi keeperen - 1-0 og der udbrød en kæmpe jubel på banen og også udenfor.

 

 

Desværre skete det umulige - i dommerens overtid - kommer Dronningborg i angreb og med et præcis indlæg fra højre kanten header Dronningborg sig på 1-1 stik imod spil og chancer.

 

Med få minutter igen satsede begge hold nu på sejren- Søren Sørensen rykker igennem og spiller bolden på tværs - blot få meter fra målet - desværre er ingen nået ind i feltet - så bolden passerer stille og roligt hele vejen igennem feltet - en stor chance blev misbrugt - igen.

 

Vi må bare konstatere at spillet fungerer rigtigt godt og vi er stærke til at sætte os op - mentalt er også klar - men disse dage hvor bolden bare ikke vil ind - så er bare sådan. Det vigtigste er at vi fortsat er styrende på bolden, skaber chancer og har højt humør.

 

Fodbold handler om 2 ting for mig, at vinde og se godt ud- og 1 af de 2 ting skal lykkedes hver gang. Denne gang så vi godt ud og vandt ikke - vi kan sagtens være kampen bekendt og må tro på at næste kamp bliver vendepunktet for vores angribere og målene igen vælter ind. THE BELIEVING BRAIN! - vi vinder næste gang!