Menu

Brasiliansk samba bold på HSM Arena

image Den 4-dobbelte målscorer Rodrigo Gral og Søren Sørensen
Jesper Nimb Sørensen
20. august 2016 kl. 21:11
FC Djursland - Hasle 9-0 (5-0)

Top mod bund - gratis pølser fra hovedsponsoren Djurslands Bank

 

Hasle er som FC Djursland oprykker til Jyllandsserien - men som kampen forløb er de tydeligvis ikke så langt i processen som FC Djursland. Det blev hurtigt klart t FCD ville have bolden og Hasle afventende, de manglede dog noget i omstillingerne til at blive farlige. Så fra start til slut var der aldrig rigtig fare på færde.

 

Det er samtidigt enormt svært at skrive en referat på en kamp i Jyllandsserien - der ender 9-0 til hjemmeholdet. Men det er fakta - samba bold og god fight gav tilskuerne en sand fest af mål. Rodrigo Grahl nettede hele 4 gange i kampen og er nu på 598 senior mål - korrekt 598, her tælles alle senior kampe - det er vel og mærke i den bedste række i de lande han har spillet i - Brasilien, Japan og Qatar

Læs mere på Wiki : Engelske wiki - Portugisiske wiki

Desværre måtte Rodrigo udgå med skade - efter han i en duel ramte en mostander med hovedet og slog sig voldsomt. Vi frygter han kan være ude resten af sæsonen.

 

Første halvleg endte 5-0 til hajerne - 4 mål at Rodrigo og 1 af Paulo Fernando. Første mål faldt i det 30 minut - og på 15 min. scorede vi 4 mere. Hasle virkede allerede trætte og halsede efter bolden og håbet.

2. halvleg havde Hasle modet på at prøve at presse FCD højt på banen - og det gav også en mere duel værdig kamp - men FCD'erne var klart skarpest i begge felter - 4 mål mere og kampen blev klart vundet af FCD.

 

 

Målene bliver kommer senere.