Menu

FC Djursland - AGF U19 Liga 4-0 (2-0)

image FC Djursland - AGF U19 Liga 4-0 (2-0)
Jesper Nimb Sørensen
01. august 2016 kl. 13:42
FC Djursland - AGF U19 Liga 4-0 (2-0)

FC Djursland - AGF U19 Liga 4-0 (2-0)

AGFs talenter var i dag gæster på HSM Arena - og de fik en lektion de sent glemmer. FC Djursland havde hele 4 debutanter med i start 11'eren. Det var Nicolaj Jarsmer, Søren Sørensen som begge er kommet fra Åstrup IF og brødrene Rodrigo og Ricardo Gral fra Brasilien.

Allerede under opvarmningen stod regnen ned - men det lod ikke til at have nogen indflydelse på FCDs fokus. Der blev talt om duel spillet og presset skulle side i skabet - især mod de teknisk stærke AGF'ere var det vigtigt at vi ville og turde have bolden. Regnen forsvandt, for en stund, da kampen blev fløjtet i gang. FCD afventende og AGF højt pressende, ganske som forventet. AGF fik også den først chance som de dog aldrig blev helt farlige på, det endte i stedet med en dårlig afslutning ved siden af vores mål. Efter et hjørnespark til FC Djursland bliver den sendt langt over i de bageste område hvor en 4-5 spillere går i duel - bolden bliver ikke clearet særlig langt væk og Emil Bjerre Busk vender rundt på en tallerken og banker bolden ind bag en sagesløs keeper 1-0 til FC Djursland og vi kunne mærke der var noget i denne kamp for os. AGF forsøger at presse videre men bliver aldrig helt farlige foran debutanten Ricardo Grals mål - pludselig slår FC Djursland gang i en omstillingen og Rodrigo Gral snitter bolden videre med foden til en helt fri Lucas Dambros som får en friløber fra midterlinjen af og her svigter den lyn hurtige brasilianer ikke - køligt sender han bolden modsat AGF keepere fladt ind i målet - 2-0 til FC Djursland. Kampen er tæt, men FC Djursland er skarpest når det gælder. Kampen kommer til at foregå mere og mere som vi ønsker og AGF'erne halser efter med løsninger. Vores utraditionelle 3-6-1 eller 3-4-3 giver AGF'erne store udfordringer med at finde de frie rum til at skabe de åbne chancer for at komme tilbage i kampen. 1. halvleg slutter 2-0 og fuldt fortjent går FCD drengene ned til pause med de største smil

2. halvleg starter som lyn og torden og også med en god del regn - FC Djursland afventende og chance skabende i omstillinger. FC Djursland er ved at skabe sig en vane på at være målfarlige på standard situationer og 3-0 målet kommer også efter et hjørnespark fra højre bliver sendt langt ind af Christian Rytter Fløjborg i bagerste felt bliver den efter pres headet tilbage ind foran mål hvor den purunge Emil Bjerre Busk stiger til vejrs og header sikkert bolden ind i kassen - stor jubel og hvis kampen ikke allerede var afgjort - så blev den der.

Men FC Djursland ville mere endnu - selvtilliden lyste ud af alle hajerne - som befandt sig godt i vandet på HSM Arena

4-0 bliver det også til FC Djursland - debutant mål at målmaskinen Rodrigo Gral som nu har scoret 593 mål som senior spiller, et indtil nu ukendt kapitel hos FC Djursland - en yderst professionel spiller som er i sit sene efterår af karrieren, som bare ved hvor chancerne kommer. Lucas Dambros ryger igennem på højre kampen og med et flot indlæg kommer Rodrigo først på bolden glidende og scorer sikker til 4-0. Vi glæder os til flere og rejsen mod de 600 mål!!

Spil og chancer var en store del af kampen FC Djurslands fortjeneste - der blev arbejdet hårdt og løbet meget. Debutanterne var fantastiske og sammen med de trofaste hajer lyste der en balance på holdet - en balance som gjorde at vi i dag var AGF U19 liga overlegne - vi gav dem simpelthen en lektion i hvordan fodbold spilles på HSM Arena.

Vi ser frem imod næste uge hvor vi skal finpudse taktikken og ikke mindst formen og arbejde hen imod den første svære udekamp mod Viby.