Menu

Nederlag til Åbyhøj hjemme på HSM Arena

image
14. september 2016 kl. 22:03
FC Djursland - Åbyhøj IF 0-1 (0-0)

En kamp jeg sent glemmer - og desværre ikke for det positive. Vi starter kampen lidt forsigtig og hurtigt kan vi se at Åbyhøj er kommet til Grenaa for at få point. De presser højt og vi skal forblive meget koncentreret med bolden, en lektion vi fik imod Lemming at fejl foran eget mål bare koster.


Vi spiller os også fint ud af pres og kommer fint med på kanterne desværre bliver indlæggene aldrig helt skarpe og farlige. Efter 24. før vi desværre et meget dumt gult kort, hvor Guga Dambros sparker bolden ud af stadion efter at have begået i frispark - dette blev efter fodboldens regler naturligvis et gult kort til den hårdt arbejdende brasser. Vi kæmper godt med en mand i undertal - men Åbyhøj mere på bolden og må farlige forsøg. Guga kommer ind igen efter 10 min. og sætter igen pres på bagkæden med konstant dybe løb. Men desværre kunne vi ikke få med samme succes som tidligere spillet vores offensive spillere i scene som alle de andre kampe - hertil var vi ikke gode nok på dagen. Sidst i halvlegen får Åbyhøj 2 gule kort i samme situation - en hård dom - det var start skuddet på en sand kort kavalkade og mere om det efter pausen. Efter de 2 gule kort får vi desværre ikke det overtag vi ønsker - Åbyhøj på alle mulige situationer til at trække små 30 sekunder hele tiden - klogt af dem og frustrerende for os.

2. halvleg stjæler dagens dommer total løjerne og med 7 gule kort spreder vrede og forvirring på begge bænke - vi starter med at Felipe får et gult kort og efterfølgende sparker til vandflaskerne og naturligvis skal han have det røde kort. Det røde kort gør at resten af kampen bliver til endnu mere fight fra begge hold - FC Djursland for overlevelse og troen på overraskelsen - Åbyhøj med blod på tanden med en mand mere. Kort kavalkaden fortsætter efter Felipes show med spiller fra Åbyhøj ryger ud, dernæst ryger Paulo ud, så Brian Johansen, så får de rødt kort efter brok til linjevogteren - og til sidste tager Søren Sørensen sidste skud fra dommeren - en uhyggelig aften for dommer trioen.

 

Ind imellem kortene er der ikke mange chancer - og desværre og ærgerligt for Søren Sørensen laver han en for kort tilbage aflevering som opsnappes af en modstander og han scorer alene igennem mod Ricardo.

Kampen blev totalt overskygget af en dårlig dommer aften - og ind imellem var der glimt af 2 stærke hold som ville spille fodbold. Vi må ønske Åbyhøj tillykke med de 3 point - og erkende at vi igen ikke er der på dagen. Dommeren får desværre kampen til at blive lidt af en farce - men han kan ikke klantres for nederlaget - det er vores egen skyld og vi må lære af vores fejl og kæmpe videre.