Menu

U19 sluttede flot sæsonen af med en 2-1-sejr hjemme mod IF Lyseng

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
25. juni 2019 kl. 11:46
Sidste turneringskamp i foråret - og sidste ungdomskamp for en lang række af vores spillere skulle stå mod IF Lyseng, som vi lige nøjagtig slog 0-1 i Aarhus i en kamp hvor Winther var den store forskel.

Sidste turneringskamp i foråret - og sidste ungdomskamp for en lang række af vores spillere skulle stå mod IF Lyseng, som vi lige nøjagtig slog 0-1 i Aarhus i en kamp hvor Winther var den store forskel.

Søndag morgen indløb et par afbud - skade og sygdom - heldigvis har vi en bred trup så vi fik indkaldt forstærkninger.

Endnu engang skulle nøgleordet være "enjoy" -. det er nu altid lettere at nyde det når man vinder, så vi skulle gå efter sejren selvom den var uden betydning i tabellen.

Lyseng vil også gerne spille fodbold, de er store og stærke så vi ville spille i stedet for fighte.

De første 10 minutter gik med noget spil frem og tilbage, med os mest på bolden. Efter 11 minutter sender Sander, Tøtte afsted med en god aflevering - desværre ender afslutningen i sidenettet.

Der er flere gode forsøg, mest fra FCD-fødder - vi skifter lidt så Lasse og Tøtte får pause medens Firgaard og Taylor kommer på banen. Efter ca 40 minutter bliver Nicklas fældet. Jensen og Oskar laver en kombination som giver os en kæmpechance - men 0-0 holder til pausen.

2. halvleg starter med en scoring - Mikkel sender et hovedstød i mål, desværre off-side (helt uden VAR).

Vi sidder stadig på det meste af spillet, men Lyseng er helt med i kampen.

Efter ca. 50 minutter får vi et hjørnespark i højre side - Sebastian Ring sender bolden blødt i feltet hvor kaptajn Vogel dukker op og bringer os på 1-0.

Vi går i 3-mands forsvar med Vogel, Oskar og Firgaard for at udnytte at vi sidder på spillet.

Efter ca. 10 minutter mere lykkes det at sende en bold i dybden til Mikkel som scorer til 2-0 - få minutter senere går Vogel ud.

Vi fortsætter presset og har flere gode forsøg som med lidt mere held og skarphed kunne have øget føringen. Desværre lykkes det, med et par minutter igen, Lyseng at reducere tl 2-1, men vi holder hjem.

Tak for kampen! Held og lykke fremover til de gamle som nu, som Tøtte siger, går på pension, håber at se jer derude mange år endnu.

Tak til alle jer, der har fulgt og støttet os - tak for samarbejdet til GICs ansatte, Anita og Co. i Grønsværen og ikke mindst jer fra moderklubberne som har støttet op sammen med Henning og Nikolaj.

God sommer allesammen!