Menu

DEBUTSEJR TIL FELIPE OG HAJERNE EFTER 8 MÅNEDERS KAMPPAUSE

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
24. juni 2020 kl. 10:28
Tirsdag stod den, for vores vedkommende, på første runde i Sydbank Pokalen. En kamp som også var den første betydningsfulde kamp i 2020, faktisk siden november 2019 altså 8 måneder.

Et velbesøgt lokalopgør og stadion i Kolind efter 8 måneders fodboldpause - dejligt med fodboldstemning og en betydningsfuld fodboldkamp igen!

Pokalkampen var også Felipe Soares første kamp som cheftræner. Den nye cheftræner var ovenud tilfreds med en debutsejr og en solid arbejdsindsats fra hele truppen.
Det også værd at nævne at tre ungdomsspillere fik debut, alle indskiftet i 2. halvleg. Emil Saner, Nicklas Sloth og Güney Atas.

Vi vinder på et frispark sparket ind af Janus Tranæs Didriksen efter blot 8 minutter.
Efter 36 minutter bliver der begået straffespark mod Nicolaj Jarsmer, han tager selv, men scoringen udebliver - målmanden napper sparket.
Kampen igennem kommer hajerne frem til flere scoringsmuligheder, men scoringerne udebliver også her.
Kolind er gode kampen igennem til at bringe fysik ind i duellerne og i slutminutterne lige ved og næsten med en afslutning, som Anders Emil Hjorth tager af sig i målet.

Vi er videre til runde 6 i pokalturneringen hvor næste modstander er Skødstrup SF fra serie 2.
Kampen spilles allerede lørdag den 27. juni klokken 14 på udebane.

6. runde er også sidste runde under DBU Jylland, inden hovedturneringen af Sydbank Pokalen, som starter op igen i august 2020.