Menu

Ny cheftræner på plads for FC Djurslands DS-hold

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
13. juni 2020 kl. 14:00
Den tidligere DS-assistenttræner og -spiller samt U19-træner Felipe Soares overtager rollen som ny cheftræner for DS-holdet på en toårig aftale.

34-årige Felipe Soares tiltræder som cheftræner for FC Djurslands hold i Danmarksserien pr. 1. juli 2020. Aftalen gælder de næste to år. Felipe er allerede aktiv på træningsbanen, hvor han i foråret har varetaget rollen som spillende assistenttræner for Danmarksserie-holdet - kombineret med rollen som U19-cheftræner.

Felipe kender miljøet og kulturen i FC Djursland indefra. Han har været i klubben de seneste fem år som spiller, siden han startede op på Brazil Football College. I de seneste tre år har Felipe ligeledes fungeret som cheftræner for U19-holdet, hvor han har været med til at bygge et rigtig stærkt ungdomsmiljø op. Det glæder formand Henning Meisler og sportschef Nicolaj Poulsen, at Felipe nu er parat til at overtage funktionen som cheftræner.

Sportschef Nicolaj Poulsen udtaler: "Han passer perfekt ind i vores miljø med en stærk profil. Vi er klar til at hjælpe Felipe godt i gang med sin nye rolle i FC Djursland samt uddanne ham yderligere hos DBU.”

Med overtagelsen af cheftrænerjobbet sætter Felipe samtidig et punktum på sin aktive karriere som fodboldspiller. Brasilianeren bærer i dag rundt på et intet mindre end imponerende klub-CV. Igennem sin 14 år lange professionelle karriere nåede Felipe blandt andet forbi talrige brasilianske klubber som eksempelvis Avaí og Internacional samt den traditionsrige, belgiske storklub Standard Liège. Han optrådte desuden for alle de brasilianske ungdomslandshold fra U15 til U19 samt for U21. 

I foråret 2020 har Felipe bosat sig permanent i 8500 med familien, som tæller to aktive fodbolddrenge i Grenaa IF samt hustruen Daiana. Felipe udtrykker det selv som: "Vi er brasilianske danskere" - både på og udenfor banen.

Det øvrige team omkring holdet fortsætter med Jacob Kliver som målmandstræner og holdlederne Flemming Zaar og Ronnie Kristensen. Herudover vil sportschef Nicolaj Poulsen varetage en funktion som backup for Felipe og assistere i det omfang, der er nødvendigt.

Hvordan hele den sportslige sektor og det sportslige set-up bliver i FC Djursland i den kommende sæson 2020/21, vil vi informere om løbende i den nærmeste fremtid.