Menu

Sejr i generalprøven mod VSK Aarhus (JS)

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
08. marts 2020 kl. 10:00

Lørdag tog hajerne imod Jyllandsserieholdet fra VSK Aarhus i opstartens sidste træningskamp. To hurtige mål efter to gode, etablerede angreb var i sidste ende nok til at besejre århusianerne.

Generalprøven bød på et møde mod VSK fra Jyllandsserien - et hold, som startede kampen med et godt drive og god energi.

Inden for de første 5 min havde VSK haft de første to chancer. Vi svarede igen med to etablerede angreb “fra træningsbanen”, hvorefter der stod 2-0 på tavlen til FC Djursland. Første målscorer var Benjamin Lahn, efterfulgt af Oliver Jensen fem minutter efter. Begge mål var efter gode oplæg samt afklarethed i feltet.

I løbet af halvlegen havde vi yderlig to-tre gode scoringsmuligheder, der desværre ikke blev omsat til mål. Derimod var det VSK, der fik reduceret til 2-1 inden pausen, hvor der var lidt for stor afstand mellem vores kæder og for lidt pres på boldholderen.

Vi havde en god fornemmelse i pausen, for at vi kunne udbygge føringen i 2. halvleg.

De sidste 45 minutter blev dog målløse, selvom begge hold havde mulighederne, hvoraf enkelte var helt åbne scoringsmuligheder. VSK viste styrke i flere perioder, hvor vi til sidst selvfølgelig skulle arbejde for sejren - og det lykkedes.

I det store hele lykkedes vi med gameplanen. Vi burde dog have været mere kyniske foran mål i vores stærke perioder. Der skal altså laves nogle småjusteringer i den kommende uge, så vi er klar til turneringsstart.

På lørdag, den 14. marts, gæster vi Viby i forårspremieren kl. 13.00.