Menu

Solid sejr i 1. runde af Sydbank Pokalen 2019/20

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
07. august 2019 kl. 23:25
Hajerne sikrede sig videre avancement i Sydbank Pokalen, da de onsdag aften trak sig sejrrigt ud af første runde på udebane i Dronninglund.

Onsdag aften gæstede hajerne Serie 1-holdet Dronninglund i første runde af Sydbank Pokalen. 

Det blev en solid sejr på 0-3, og set over hele kampen, var det også en ensartet affære. Der var lidt uenighed om målscoreren ved det første, men de to sidste mål blev sat ind af Benjamin Lahn. Netop Lahn er lige kommet tilbage fra en lang skade, hvilket blot gør præstationen endnu mere imponerende.

Vi gik til pause med en 1-0-føring, efter vi havde bragt os foran kort før halvleg. Kampbilledet efter pausen var, ligesom i første halvleg, at vi var det boldbesiddende hold. Vi lukkede kampen med to mål i henholdvis det 75. og det 90. minut.

Med Benjamin Lahn i hovedrollen blev en gennemført holdindsats omsat til videre avancement i Sydbank Pokalen. Skal man finde en ting, vi kunne have gjort bedre, var det at have lukket kampen noget tidligere. Nu glæder vi os blot til at se, hvem lodtrækningen giver os til næste runde.

Næste kamp er allerede på lørdag, hvor den nye Danmarksserie-sæson sparkes i gang. Vi tager imod Aarhus Fremad på HSM Arena kl. 15.00. Vi håber på god opbakning for at støtte hajerne i deres jagt på tre point og dermed en god start på sæsonen!