Menu

DS: Truppen til torsdagens forårspremiere hjemme mod Aarhus Fremad

image Foto: DB Marketing
FC Djursland
01. april 2021 kl. 09:34
Man skulle næsten tro, at dette var en aprilsnar - men den er faktisk god nok! I eftermiddag afsluttes næsten et halvt års Danmarksserie-fodboldtørke, når hajerne træder ind på HSM Arena til en turneringskamp for første gang siden midt-oktober. Se den 18 mand store trup til kampen, hvor Aarhus Fremad kommer på besøg, herunder.

I dag, skærtorsdag, får hajerne besøg af Aarhus Fremad til 11. runde af DS-turneringen 2020/21. På grund af de sundhedsmæssige omstændigheder i øjeblikket er kampen uden adgang for tilskuere.

Efter en pause fra Danmarksserien på godt fem måneder, er det måske irrelevant at snakke om kampform, i form af de seneste resultater for de to hold. Men vi tager den alligevel - hajerne sluttede efteråret fint af med syv point i de seneste fem kampe. Det bragte os til en ottendeplads i en pulje med 11 hold, hvilket var klare fremskridt fra den pointfattige sæsonstart. 

Aarhus Fremad fik ligeledes syv point i de seneste fem. Men eftersom de startede sæsonen en smule stærkere, befinder de sig på sjettepladsen, syv point foran os. Da vi mødte Aarhus Fremad på udebane tidligere på sæsonen, blev det til en smal 1-0-sejr til århusianerne.

For begge hold gælder det om som minimum at sikre sig det bedste udgangspunkt til nedrykningsspillet, hvis ikke det lykkes at komme i top-fire og spille om oprykning. Pointantal og målscore tages nemlig med videre i de efterfølgende nedrykningspuljer, når vores pulje 4 parres med DS-pulje 3.

Følgende 18 mand er udtaget til kampen:

1. Anders Emil Hjorth
2. Mikkel Sloth
3. Emil Bjerre Busk
4. Emil Birkedal
6. Christian Fløjborg
8. Fabian Korsgaard
9. Emil Sander
10. Nicolaj Jarsmer
11. Oliver Jensen
12. Søren Koch Østergaard
14. Nicklas Sloth
16. Frederik Vogel
17. Janus Tranæs Didriksen
19. Martin Westmark
21. Morten Bruun
22. Nichlas Høffe Hansen
23. Nicolai Runøe Thirsgaard
27. Casper Bæksted

Kampen spilles på HSM Arena og sparkes i gang kl. 15.00. Der er desværre ikke adgang for tilskuere pga. coronarestriktionerne. #FORZAFCD